Woningen en openbare gebouwen

Een mooi ontworpen huis kan sowieso al indruk maken, maar met een rieten dak krijgt het net dat tikkeltje meer. Meer uitstraling, meer sfeer, meer klasse en meer naturel. Rietwerken installeert op professionele wijze een rieten dak op uw huis, of u nu een villa, bungalow, boerderij, pastorie of ander soort woning heeft.

Neem hier een kijkje en ontdek het ene prachtige huis met rieten dak na het andere. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons eigen huis of de villa in Hoogstraten. Wilt u meer weten? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie. Wij staan steeds voor u klaar.

Ook voor uw woning?

Hoewel met riet vrijwel alle dakvormen gemaakt kunnen worden, is een huis met rieten dak niet altijd een ideale oplossing. Een voorwaarde voor het plaatsen van een rieten dak is bv. dat uw dak een hellingsgraad heeft van minstens 40-45 graden. Zo niet, loopt het regenwater niet voldoende weg en slijt uw dak te snel. Voor een plat dak is riet dus geen optie. Ook als uw huis in de schaduw van een boom staat, is een rieten dak niet direct aangewezen. Bij gebrek aan voldoende zon en wind droogt het dak namelijk te langzaam.

Uw project van a tot z

Rietwerken plaatst niet alleen een rieten dak op uw huis, maar neemt het volledige project voor zijn rekening. Van renovatie en timmerwerk tot de plaatsing van een schouw of dakraam; wij voeren elk project met de grootste zorg uit. Zijn de dakpannen of leien van uw woning aan vervanging toe? Rietwerken vervangt uw pannen met veel liefde door riet, dat goedkoper én makkelijker te plaatsen is.


Vragen, opmerkingen of graag een persoonlijk gesprek?

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw project samen door te nemen.